Багато людей стикаються з неприємною проблемою випадіння волосся з тих чи інших причин. Часто це стається внаслідок стресових ситуацій.

Цьому можна зарадити самостійно, якщо проблема з випаданням волосся поки є достатньо локальною, можна спробувати допомогти собі самостійно. Передусім на поміч вам прийде здоровий спосіб життя та особиста гігієна.

Проте за словами лікаря-дієтолога Зої Богданової, не останню роль у розв'язанні проблеми відіграє правильний раціон. Таким чином додавши певні продукти до свого щоденного меню, можете бути впевнені, що вони позитивно вплинуть на стан вашого волосся.

Дівчина з красивим волоссям, фото loreal-paris
Дівчина з красивим волоссям, фото loreal-paris

То ж у ситуації, коли ви зіткнулися з випаданням волоссям, фахівці радять включити до свого раціону продукти, багаті на протеїни, складні вуглеводи, жири, омега-3 кислоти. Це саме те, як запевняють медики, чого потребує пошкоджене волосся.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фахівці пояснюють, що волосся, яке випадає, якраз і є головною ознакою нестачі цих вітамінів і речовин. А найбільша їхня кількість міститься в рибі, яловичині, білому м'ясі, горіхах, гороху і зелених овочах.

Як відростити довге та здорове волосся
Як відростити довге та здорове волосся, angliya.com

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, пенсіонерам видадуть доплату: у ПФУ пояснили, як отримати гроші

Як повідомляв "Знай.ua", продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен

Також "Знай.ua" писав, подорожчання на 5-10% щомісяця: на яку категорію продуктів ціни злетять вже скоро