У той час як деякі продукти здатні зміцнювати імунітет людини і в цілому позитивно впливати на організм, є ті, що згубно впливають на тіло. Так, фахівці назвали продукти, які потрібно дуже акуратно споживати, адже вони сприяють руйнуванню суглобів. Про це пише woman24.

Експерти провели дослідження, результати яких показали, що споживання солі у великих обсягах загрожує низкою проблем зі здоров'ям, зокрема із суглобами.

Сіль. Фото: скріншот youtube
Сіль. Фото: скріншот youtube

У чистому вигляді з'їсти багато солі дуже складно, але небезпека криється саме в продуктах, які містять багато цієї кристалічної речовини. Активне споживання такої продукції призводить до крихкості та ламкості суглобів, провокуючи серйозні хронічні захворювання.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Фахівці наголошують, що краще не зловживати такими продуктами як чіпси, ковбаси, соуси та кетчупи, консерви та соління, сосиски, копченості, крекери. Це далеко не повний перелік їжі, активне споживання якої протягом багатьох років може призвести до непоправних наслідків з організмом.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, що вчені розповіли, кому категорично не рекомендується пити зелений чай: ризики можуть коштувати життя.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, ми писали, якщо взимку волосся випадає зі швидкістю світла, а нігті - ламаються, наче крейда: засіб, який вирішить проблеми.