Психологи впевнені, що 20-30 хвилин у теплій ванній можуть зняти напругу та знизити рівень стресу. Також ванна може допомогти з проблемною шкірою, якщо додати ефірні олії.

Прийняттю ванн також приписують зняття алкогольної інтоксикації, виведення зайвої солі з організму. Одна година в теплій воді може спалити 126 ккал, це приблизно, як пройтися прогулянковою ходою впродовж 30 хв. Про це пише видання Harper's Bazaar.

Цілюща ванна. Фото: youtube
Цілюща ванна. Фото: youtube

На думку психолога Нейла Морріса, тепла ванна позбавить людину депресивних станів, прийняття ванни викликає почуття комфорту й легкості.

Гаряча ванна розкриває пори, змушує нас пітніти і природним чином очищує шкіру і організм. Такий спосіб релаксації порівнюють з ефектом під час довготривалої пробіжки. Тепла ванна покращує кровообіг і допомагає зняти біль і напругу в м'язах. Гарячі сольові ванни зменшують запалення в суглобах.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Якщо з'єднати водні процедури з придатними для шкіри масками і маслами, можна досягти приголомшливого ефекту для шкіри.

Що додати у воду?

Аромати прекрасних квітів покращить настрій та поліпшать самопочуття. Можна додавати олії троянди, лаванди, календули, алое або кокоса.

Також можна приділити трохи більше часу, та запарити різні трави, вони також допоможуть очистити шкіру та розслабитися.

Нагадаємо, ми писали, що як правильно прибиратися в домі віником, щоб не вимести удачу: народні прикмети та корисний лайфхак.

Як повідомляв "Знай.ua" щоб сон був якісним і здоров'я не страждало: як легко випрати пухову подушку.

Також "Знай.ua" інформував, зберегти роботу та зір: як правильно працювати за комп'ютером, коли вимкнули світло.