Хоча пельмені приготувати дуже просто, важливо ще й вміти зварити цю страву правильно, щоб сповна насолодитися їхнім смаком.

Досвідчені кухарі поділилися своїми секретами, розповівши, який секретний інгредієнт вони додають у воду при варінні пельменів. І саме ця хитрість робить цю страву неймовірно смачною. То ж спробуйте зварити пельмені наступного разу по новому рецепту.

Перед приготуванням завчасно дістаньте пельмені з морозилки, щоб вони адаптувалися до тепла, але водночас не розморозилися повністю.

Смажені пельмені, фото: Знай.ua
Смажені пельмені, фото: Знай.ua

Поставте на вогонь каструлю чистої води. Коли вона закипить, зменште вогонь і засипте пельмені. Доведіть пельмені до кипіння, перемішайте їх. А коли вони випливуть на поверхню, повільно влийте в каструлю одну склянку холодної води.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після цього продовжуйте варити пельмені, доки вода в каструлі не закипить вдруге. І через кілька хвилин пельмені будуть повністю готові.

Як пояснюють кухарі, додавання холодної води в пельмені в середині варіння дозволить краще проваритись начинці та тісту. Крім того, завдяки такому способу вдасться повністю розкрити всі смакові якості страви. То ж достатньо влити лише одну склянку холодної води в каструлю, щоб страва вийшла більш апетитною.

Заморожені пельмені
Заморожені пельмені

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль