Інколи одяг починає неприємно пахнути, але можливості прати його саме зараз немає. На допомогу у цьому випадку прийдуть прості продукти, які є кожній домівці.

Нижче перелічені продукти здатні ефективно вберуть всі запахи і одяг буде пахнути свіжістю. Як швидко позбутися неприємного запаху з одягу без прання, повідомляє 5-Minute Crafts.

Як освіжити одяг без прання:

1. Обробіть плями оцтом або перекисом водню. Для цього потрібну ділянку потрібно просто збризнути оцтом перекисом водню або ізопропіловим спиртом за допомогою розпилювача. Далі потрібно просто висушити одяг.

Перекис водню, скріншот з відео
Перекис водню, скріншот з відео

2. Розвішайте одяг на свіжому повітрі. Цей спосіб є найпростішим. Підійде й приміщення, яке добре провітрюється.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

3. Газетні кульки. Візьміть аркуш паперу, згорніть його та помістіть під пахви або інші забруднені ділянки. Цей спосіб підійде також і для взуття.

4. Морозильна камера. Дуже актуальною ця порада є для джинсів. Покладіть свій одяг у поліетиленовий пакет і потримайте його в морозильній камері. Низька температура здатна знищити бактерії, які викликають неприємний запах.

5. Горілка. Швидко прибрати навіть сильний запах з одягу може розчин горілки з водою. Потрібно змішати горілку з водою у розрахунку 1:2 й обприскати речі за допомогою пульверизатора. Після цього розвішайте одяг підсохнути.

6. Ефірні олії. Змочіть кілька шматочків вати в аромаолії й покладіть у шафу. Через якийсь час ваші речі вберуть у себе приємні аромати.

Шафа, фото: Amazon
Шафа, фото: Amazon

Нагадаємо, пенсіонерам видадуть доплату: у ПФУ пояснили, як отримати гроші

Як повідомляв "Знай.ua", продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен

Також "Знай.ua" писав, подорожчання на 5-10% щомісяця: на яку категорію продуктів ціни злетять вже скоро