Дуже часто випрана білизна залишається протягом довгого часу у пральній машинці з тих чи інших причин. Інколи немає часу її розвісити, або про речі просто забувають.

Проте, досвідчені господині рекомендують не допускати цього. І якщо ви не встигаєте самі розвісити білизну, попросіть рідних вам допомогти.

Пам'ятайте, що дуже важливо розвантажити пральну машинку, як тільки закінчиться процес прання, і не варто відкладати цю справу на потім.

Як пояснюється, річ у тому, що за гумовими ущільнювачами пральної машинки часто можна виявити різні грибки та всілякі шкідливі бактерії.

Прання речей, фото cleanipedia
Прання речей, фото cleanipedia

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Відповідно, якщо випрана білизна довго залишатиметься в машинці й після прання, мікроорганізми почнуть активно розмножуватися у відповідних для них умовах. Також за цей час одяг просочиться неприємним запахом вогкості.

А позбутися такого аромату, просто висушивши речі, вже не вийде. Доведеться знову його прати й вже при вищій температурі води - вона має бути не нижчою 60 градусів. Також вам знову потрібно буде додати пральний порошок та ополіскувач.

Зауважте, що ці правила однаково діють на випраний в машинці одяг і той, що промок, наприклад, під дощем.

Прання речей, фото cleanipedia
Прання речей, фото cleanipedia

Прання одягу, скріншот з відео
Прання одягу, скріншот з відео

Нагадаємо, пенсіонерам видадуть доплату: у ПФУ пояснили, як отримати гроші

Як повідомляв "Знай.ua", продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен

Також "Знай.ua" писав, подорожчання на 5-10% щомісяця: на яку категорію продуктів ціни злетять вже скоро