Хороша новина для геймерів, за допомогою ігор на ПК, так званих економічних стратегій, можна розібратися, як у власному житті навести лад у фінансах.

У таких іграх, які розвивають економічне мислення, а також вимагають думати, здійснювати ризиковані кроки, можна навчитися як керувати власною економікою, та розібратися з чого складається світова. На сайті PROгроші вибрали найліпші з даного сегменту ігор.

IXION (Bulwark Studios)

Економічні стратегії. Фото: Youtube
Економічні стратегії. Фото: Youtube

Ця гра для тих, хто мріє розвивати цивілізацію у космосі. Задача гравця виконувати безліч функцій, від постачання людей на борту шатла продуктами, до ремонту і розвитку місцевої інфраструктури. Також головному герою випадає місія спостерігати за комерційними взаєминами між людьми на борту позаземного шатла.

Stronghold Kingdoms (Firefly Studios)

Економічні стратегії. Фото: Youtube
Економічні стратегії. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У цій грі треба побудувати замок, заселити простір та розвивати все з нуля, починаючи з сільського господарства, та захоплення чужих територій, до розвитку планів політичного і воєнного розвитку, вести загальну економіку. У грі є можливість кооперативної гри в режимі реального часу.

Forge Of Empires (InnoGames)

Економічні стратегії. Фото: Youtube
Економічні стратегії. Фото: Youtube

У цій грі слід перетворити маленьке селище на центр торгівлі та розвинути середовище від Середньовіччя до імперії, де користуються не молотком і лопатою, а технологічними новинками та розробками.

Нагадаємо, ми писали, що в мережі показали легендарний прототип "Жигулів", за яким робили улюблену "Таврію".

Як повідомляв "Знай.ua" популярна гра Hades 2 після скандалу, таки вийде українською: розробники розшукують перекладача.

Також "Знай.ua" інформував, що українських водіїв просять дивитися на виробника під час вибору акумулятора.