Багато хто любить кімнатні рослини і без особливих побоювань ставлять їх у спальнях та інших кімнатах, наприклад, у дитячій. Втім, деякі рослини тільки на перший погляд безпечні, а насправді можуть завдати шкоди організму. Про це пише prostoway.

Перш ніж озеленяти будинок, потрібно уважно вивчити рослини, адже деякі з них не тільки марні, але і можуть завдати шкоди. Експерти наголошують, що насамперед небезпеку становлять квіти з різким запахом. У відкритому середовищі це не є загрозою і навіть приємно, але в закритому приміщенні ця особливість може стати причиною розвитку головного болю.

Кімнатні рослини. Фото: скрін youtube
Кімнатні рослини. Фото: скрін youtube

Рослини із сильним запахом таять у собі ще одну небезпеку – високу ймовірність викликати алергічні реакції. Людина може страждати від кашлю, чхання та почервоніння очей.

Кімнатні рослини. Фото: скрін youtube
Кімнатні рослини. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Для спальні рекомендується вибирати приємні на вигляд рослини, які не мають різких запахів. Це дозволить забезпечити спокійний та міцний сон. Водночас азалію, фікус, мімозу та дифенбахію експерти наполегливо не радять ставити там, де сплять люди.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від синдрому "неспокійних ніг" до безсоння: фахівці назвали найнепередбачуваніші ознаки дефіциту заліза в організмі.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, наш портал інформував, якщо взимку волосся випадає зі швидкістю світла, а нігті - ламаються, наче крейда: засіб, який вирішить проблеми.