Дорогі пральні порошки не є гарантією того, що прання буде ефективним. То ж результат після нього не завжди радує і ще раз доводить, що ця установка – лише поширена помилка.

Натомість навіть бюджетний варіант ефективно впорається з видаленням плям на "відмінно", за умови застосування однієї невеликої хитрості.

Отож, щоб білизна вас вразила своєю чистотою, необхідно застосувати при пранні одягу звичайнісінький нашатирний спирт, який часто є в аптечці практично в кожному домі.

Речі після прання, фото wday
Речі після прання, фото wday

Щоб прання було ефективним для одного разу знадобиться 40 мл нашатирю. Потрібно лише відміряти необхідний об'єм засобу і залити його просто в барабан пральної машинки.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Далі можете спокійно запускати необхідний режим прання, засипавши в лоток для прального порошку будь-який недорогий або свій улюблений засіб.

Фахівці запевняють, що нашатирний спирт не лише допоможе випрати речі. Він також має здатність повернути вашому одягу яскравий колір. Крім того, не буде жодних проблем із запахом, адже після того, як ви дістанете речі з пральної машинки, від різкого "аромату" нашатирю не залишиться і сліду.

Сушіння одягу на батареї, скріншот з відео
Сушіння одягу на батареї, скріншот з відео

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", ви можете не помітити небезпеку: яких обов'язкових правил потрібно дотримуватися взимку

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову