Не завжди секрет якісного прання полягає у використанні дорогого порошку. Часто навіть це не допомагає досягти бажаного результату.

Водночас навіть бюджетний варіант прального порошку впорається з видаленням плям на "відмінно", якщо застосувати одну невелику хитрість.

І знадобиться вам лише звичайнісінький нашатирний спирт, після застосування якого мало не рипітиме від чистоти. На одне прання знадобиться 40 мл нашатирю, який є практично у будь-якій аптечці.

Речі після прання, фото wday
Речі після прання, фото wday

Просто відміряйте необхідний об'єм і залийте засіб просто в барабан пральної машинки. Далі можете спокійно запускати техніку в роботу, як і завжди, засипавши в лоток для прального порошку недорогий засіб.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Виявляється, нашатирний спирт здатний не лише випрати речі, а й повернути одягу яскравий колір. Водночас зовсім не варто хвилюватися про запах, адже після того, як ви дістанете речі з пральної машинки, від різкого "аромату" нашатирю не залишиться і сліду.

Прання джинсів, фото multiurok
Прання джинсів, фото multiurok

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль