Хто не мріє про струнку фігуру та плоский живіт? Проте далеко не всі готові виснажувати себе суворими дієтами та регулярними тренуваннями.

На щастя, існує диво-напій, який може вам у цьому допомогти. Він заспокоює шлунково-кишковий тракт, виводить зайву рідину з організму та прискорює метаболізм. То ж напій з імбиром, огірком, лимоном і м'ятою не лише відновить водний баланс організму, а й допоможе тим, хто худне.

М'ята, скріншот з відео
М'ята, скріншот з відео

Як приготувати напій для схуднення

Інгредієнти:

  • вода — 8 склянок;
  • тертий імбир — 1 ч. л;
  • огірок свіжий — 1 шт.;
  • лимон — 1 шт.;
  • листя м'яти.

Приготування:

Добре помийте лимон і наріжте його дуже тонкими кружальцями. Так само ретельно помийте огірок, очистіть його від шкірки і також наріжте дуже тонкими кружальцями.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Після цього складіть усі вказані інгредієнти у високий графин й залийте їх водою. Дайте їм настоятися протягом ночі у холодильнику. А вже протягом наступної доби необхідно випити всю рідину. Після цього готуйте таким е чином напій на наступний день.

Лимони. Фото: Youtube
Лимони. Фото: Youtube

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль