Для того, щоб отримати напій, який розчинить пісок у нирках та спалить жир у печінці, необхідно декілька інгредієнтів.

Зима — період попіклуватися про своє здоров'я, та отримати максимум задоволення від холодної пори року. Для того, аби тримати організм в тонусі та бадьорості, а також підживити теплом та енергією, фахівці радять включати у раціон чай з імбиря й куркуми.

Цілющий напій. Фото: Youtube
Цілющий напій. Фото: Youtube

Для приготування імбирного чаю знадобиться:

  • Натуральний мед
  • 1/4 ч.л. меленої куркуми
  • 1/4 ч.л. молотого імбиру
  • 1 склянка води

Простий спосіб приготування імбирного чаю: залийте порошок куркуми і імбиру окропом, після чого накрийте кришкою і дайте настоятись 15-20 хвилин. Потім процідіть чай у чашку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У такий напій можна додати різні прянощі - корицю, кардамон, гвоздику. Чай з імбиром добре зігріває і утримує тепло в організмі, бадьорить і дарує енергію.

Нагадаємо, що основні діючі речовини кореневища: вітаміни В6, В1, В9, В5, В2, А, С, Е і К, калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, марганець, мідь, залізо, селен, цинк, лізин, фенілаланін, треонін, метіонін, бета-каротин, куркумін та ін. Антисептичні та муколітичні речовини - камфен, цинеол, бісаболен, смолиста речовина гингерол формує терпкий і гострий смак. А також незамінні кислоти - олеїнова, лінолева і каприлова.

Куркума також відома своїми використовується в індійській та китайській медицині, спеція демонструє протизапальні, протимікробні, антиоксидантні та навіть протипухлинні властивості.

  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що два продукти для схуднення: яка їжа допоможе у боротьбі із надмірною вагою.

Як повідомляв "Знай.ua", щоб орхідея цвіла увесь рік: чим потрібно підливати рослину - цей продукт є в кожному домі.

Також "Знай.ua" інформував, що робити, якщо інвалідність "не помічають", алгоритм дій до оскарження медичної експертизи.