Квартира або будинок завжди потребують прибирання, як би сильно цей процес не любили багато господинь. Якщо все робити правильно, на подив, це може принести справжнє задоволення. Адже немає нічого кращого за чисте житло, яке добре пахне.

Найчастіше ми прибираємо пилососом, адже віник вже давно не актуальний і тільки піднімає весь пил. Завдяки цій побутовій техніці можна не тільки позбутися різного дрібного сміття, але ще й наповнити будинок приємним ароматом.

Господиня в будинку, фото zbk
Господиня в будинку, фото zbk

Якщо ви під час прибирання в спеціальний контейнер пилососа додасте пральний порошок, то "вб'єте двох зайців відразу" - сміття піде, а в приміщенні витатиме запах чистоти. Звичайно, такий лайфхак не поширюється на гель для прання, тому що ніяка волога не повинна потрапляти всередину техніки.

Про цей маленький секрет знають далеко не всі господині, але він дуже ефективний.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Пральний порошок, фото comments
Пральний порошок, фото comments

Зробити все досить просто - візьміть невелику кількість прального порошку, достатньо двох столових ложок, і засипте в чистий контейнер для збору пилу і сміття. Після прибирання необхідно очистити його, по необхідності промити.

Пилосос, фото depositphotos
Пилосос, фото depositphotos

Раніше ми писали про те, що буде блищати як нова: як швидко і легко почистити мікрохвильову піч за допомогою популярного цитрусу

Як повідомляв Знай.ua, щоб не зіпсувалася і довго прослужила: яку косметику можна і категорично заборонено зберігати в холодильнику

Також портал Знай.ua писав, що викидати шкода, а нові купувати не хочеться: як легко повернути колір джинсам - два способи