У новорічну ніч люди звикли загадувати бажання, адже вважається, що опівночі можуть здійснюватися мрії та ставатися справжні дива. Хоч би що там було, але кожен із нас вступатиме у новий 2023 рік з одним єдиним бажанням, яке обов'язково здійсниться.

Якщо ви вірите в магію новорічної ночі, то чому б не зробити кілька ритуалів, які мають силу, щоб зробити вас багатшими вже наступного року, привернувши у ваше життя успіх, удачу та достаток.

Наступні 5 ефективні ритуали та прикмети допоможуть залучити до свого будинку багатство. Однак потрібно врахувати одну обов'язкову умову - пам’ятайте, вони "спрацюють" лише тоді, якщо в них щиро вірити.

Святкування Нового року, скріншот з відео
Святкування Нового року, скріншот з відео

5 ритуалів на Новий рік на гроші:

  1. Столові прилади. Для залучення багатство, покладіть на святковий стіл додаткову пару столових приладів, якими ніхто не повинен користуватися.
  2. Свічки. Оскільки вони є джерелами тепла та світла, то ці предмети приносять у будинок грошову енергетику. То ж розставте в різних місцях вдома запалені свічки різних кольорів.
  3. Записка. В останній день року, 31 грудня, запишіть на листку своє ім'я, бажану покупку і необхідну для неї суму. Далі цю записку скрутіть і сховайте в кишеню на всю новорічну ніч. Вранці 1 січня спалить листок, але так, щоб про це ніхто не знав і не бачив.
  4. Крупа. Поставте на святковий стіл будь-яку страву з крупою, щоб залучити до свого будинку достаток і багатство.
  5. Стіл. Для цього вам знадобиться товста червона нитка і монети великого номіналу. 31 грудня перев'яжіть ніжки столу червоною ниткою, а під скатертиною або під тарілками сховайте монети.

Святкування Нового року, скріншот з відео
Святкування Нового року, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову