Вчені заявили, що більшість людей їдять яблука неправильно. За їхніми словами недогризок, який більшість людей викидають, є однією з найцінніших частин плоду.

Відповідну заяву зробили вчені із Технологічного університету Граца (Австрія). Яблука є джерелом вітамінів і корисних мікроелементів. Вони також містять безліч корисних бактерій, здатних позитивно впливати на організм людини.

Як підрахували вчені, у кожному грамі магазинних та домашніх яблук, незалежно від сорту та кольору, містилося близько 500 тисяч різноманітних бактерій. Вони зміцнюють імунітет загалом і позитивно впливають на шлунково-кишкову систему.

Яблука, фото pixabay
Яблука, фото pixabay

І, мабуть, для багатьох це стане відкриттям, але вчені дійшли висновку, що 90% найкорисніших мікроорганізмів-пробіотиків міститься саме у серцевині яблука.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Тому, щоб отримати всю користь від фрукта, його необхідно з'їдати разом з недогризком. Важливо також не чистити яблука. Натомість добре вимийте їх і з'їжте разом зі шкіркою.

Адже саме у шкірці міститься безліч цінних речовин та елементів, які вважаються профілактикою низки хвороб. А щоб отримати користь від яблук, їх радять їсти не менше 4-5 разів на тиждень.

Яблука, скріншот: Youtube
Яблука, скріншот: Youtube

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову