Всі ми знаємо безліч прикмет, пов'язаних з Новим роком. Хтось їх дотримується, а хтось ні.

Але навіть якщо ви не вірите в прикмети, то все одно прислухайтеся до них. Адже нічого не варто спробувати щось зробити і раптом ваш наступний рік засяє новими вогнями.

Новий рік, кадр з "Країна У"
Новий рік, кадр з "Країна У"

Що потрібно робити 31 грудня, щоб залучити удачу

Для того, щоб у новому році бути фінансово успішними, необхідно закрити питання боргів. Бажано хоч би 31 грудня віддати все, що позичали.

Примножити багатство можна, якщо в Новий рік покласти в гаманець більше грошей. Це мають бути великі купюри — вони притягнуть до себе подібних.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гроші. Фото: скриншот Youtube
Гроші. Фото: скриншот Youtube

Добре "працює" на удачливість людини і очищення перед святом. Ми маємо на увазі відвідування лазні, сауни. Гаряча пара і вода не просто відкривають пори, а й чакри, що дозволяє позбутися всього негативу, і увійти до Нового року оновленим. Втім, можна й удома прийняти ванну. Головне – тримати у думках ідею про очищення, подумки відпускаючи усі минулі проблеми.

Лазня з віниками, скріншот: YouTube
Лазня з віниками, скріншот: YouTube

Щоби зустріти своє щастя, напередодні Нового року потрібно зробити подарунки 7 людям. Презенти можна відправити як знайомим, так і дітям, старим, які живуть в інтернатах і будинках престарілих. Привабить кохання та оригінальна зустріч Нового року: не сидіти за столом із келихом шампанського, а перебувати в дорозі. При цьому зовсім не обов'язково їхати в далеку далеку, достатньо викликати таксі.

Подарунки. Фото: Youtube
Подарунки. Фото: Youtube

Нагадаємо, що не можна їсти у новорічну ніч 2023 року: які страви можуть відволікти прихильність Чорного Водяного Кролика.

Раніше ми повідомляли, киньте ключі перед вхідними дверима, щоб за 3 тижні змінилося все життя: удача притягне потрібні події.