Взимку починається сезон застуди, адже імунітет слабшає і в повітрі буквально витають різні віруси. Зазвичай у цей час усі запасаються лимоном або ліками з аптеки, але куди кращий народний засіб, приготований вдома.

Потужний натуральний напій з імбиру, меду, м'яти та лимона допоможе зміцнити імунітет, вивести токсини з організму, полегшити кашель та загалом заспокоїти симптоми захворювання.

Інгредієнти для лимонаду, фото povar
Інгредієнти для лимонаду, фото povar

Такий засіб можна пропонувати і дітям, адже на смак він схожий на солодкий лимонад.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще
  • 1/2 склянки очищеного свіжого імбиру
  • 1/2 склянки свіжого лимонного соку
  • 1/2 склянки сирого меду
  • 10 гілочок свіжої м'яти
  • 5 склянки кубиків льоду
  • 3 склянки води

Процес приготування максимально простий:

Потрібно змішати всі інгредієнти у блендері, а потім додати лід. Зберігати готовий лимонад варто у холодильнику, а пити протягом усього дня. Це чудова заміна чаю чи іншим лікувальним напоям.

Варто зазначити, що імбир має знеболювальні та протизапальні властивості, а у поєднанні з медом та іншими інгредієнтами – це просто знахідка. Більше того, м'ята добре впливає на дихальну систему, тоді як її відхаркуючі властивості зменшать мокротиння і слиз.

м'ята, фото Pxhere
м'ята, фото Pxhere

Нагадаємо, висмоктує останні соки: 4 види продуктів, які не насичують, а виснажують організм

Як повідомляв Знай.ua, втома, набір зайвої ваги, депресія, безсоння: лікар назвала симптоми нестачі гормонів щитовидної залози

Також портал Знай.ua писав, ніколи не їжте цей фрукт на сніданок: популярний продукт виявився не таким корисним