Масло та маргарин використовують в однакових цілях, та ціна продукту та метод їхнього виготовлення категорично відрізняється.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМасло це молочний продукт, його отримують твариних жирів, а маргарин виготовляється з рослинної олії та емульгаторів, та повністю виключає використання молочних продуктів. Нутриціологиня Анастасія Мовчун на своїй сторінці в
В магазинах досить часто продають маргарин замість натурального вершкового масла. Відразу розібратись: підробка це чи ні – дуже складно.
Для перевірки в домашніх умовах знадобиться: вершкове масло та гаряча вода – 1 скл.
Спосіб перевірки:
- Відрізати невеликий шматочок вершкового масла.
- У підготовлену склянку з гарячою водою опустити масло. Перемішати.
- Готовій масі дати настоятися декілька хвилин.
Якісне вершкове масло розчиняється повністю. Візуально утворюється 2 шари, один з яких – це тонкий шар жиру на поверхні.
Водночас як маргарин схопиться грудочками та не розчиниться у воді.
Нагадаємо, ми писали, що коли насправді потрібно додавати сіль у фарш: нарешті ваші котлети вийдуть ідеальними.
Як повідомляв "Знай.ua" як українцям викликати екстрену допомогу у блекаут – є те, що працює без зв'язку.
Також "Знай.ua" інформував, ніжне та соковите філе: секретний інгредієнт поліпшить смакові властивості м'яса.