Епатажна українська письменниця та співачка Ірена Карпа знову порадувала своїх шанувальників фотографіями та роздумами на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Цього разу вона замислилася над "вічними питаннями людства" – де і з ким святкувати прихід Нового року.

"Хз, чи ви цим морочитеся. У мене є он чимало знайомих, що гордо заявляють: «в Новий рік я просто працюю!"(Тож мені радість). У мене останнім часом склалася дивна традиція – запрошувати додому самотні душі. Когось, хто не має або зовсім мало друзів. Ми напиваємося біля каміна, ми жермо умовне Олів'є (насправді устриці і шото ше), танцюємо під дурні пісні з юності наших батьків (типу Абби) і вищим дурними голосами "Happy New Year"" , - зізналася вона, додавши, що в цього року навряд чи щось зміниться – хіба б цю традицію перенесемо на Різдво католицьке.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Однак, якщо ви з тих же дивних психів, що й Карпа, тобто не слідуєте на зимові свята в теплі краї, це не привід не влаштовувати свято на рівному місці.

"Мені он у цьому допомагають... паєтки. Щороку я маю повне право почувати себе диско-кулею, що. Просто якось уперше в житті Анька з navy.atelier на мене їх натягла і з цього часу... почалася наша дружба Shine bright like a diamond, хулі У мене тепер є і синя сукня в паєтках, і біла з того року, і біла з цього, і ще ця афігенно комфортна Піжама (насправді костюм) Коротше, є в шо одягнути невелику дискотеку. Так що якщо будете поряд з самотнім серцем-маякуйте. А як не будете поряд-одягайте Аньчині сукні та дзвоніть. Вечірки у зумі теж ніхто не скасовував" , - запропонувала письменниця.

Нагадаємо, що Ірена Карпа відзначила днюху і побажала згорілий Кремль: "Щоб очі не пропалити...".

Раніше ми повідомляли, що Ірена Карпа переконала українок відмовляти чоловікам у шлюбному обов'язку: "Хочеться книгу, нетфлікс та хропіти".