Про користь мінеральної води для здоров'я людини знають усі, а лікарі навіть радять її вживати при деяких захворюваннях. Але в побуті вона теж знайшла своє несподіване та дуже ефективне застосування, зокрема для прибирання побутових поверхонь.

Мінеральною водою, саме газованою, можна протирати різні поверхні для видалення пилу. Ефект чистоти збережеться надовго і ніяка хімія, навіть дорога та якісна, при цьому не знадобиться.

Мінеральна вода, фото kp
Мінеральна вода, фото kp

Такі прості лайфхаки з використанням мінеральної води підходять для певних поверхонь, їх принципи є дуже схожими між собою.

Нержавіюча сталь

Спробуйте трохи залити газованою кухонною плитою, миттям та іншими поверхнями з нержавіючої сталі, а потім протріть м'якою ганчіркою, змийте повторно звичайною теплою водою і витріть насухо. Все вмить засяє від чистоти.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

кухня, фото Pxhere
кухня, фото Pxhere

Порцелянова сантехніка

Мінельна вода чудово впорається з нальотом на сантехніці. Для очищення потрібно полити поверхні газованим напоєм і протерти м'якою ганчіркою, як і у випадку з нержавіючої сталі, відмінно підійде мікрофібра. Але ще раз промивати милом та водою не потрібно.

Раніше ми писали про те, як швидко і без особливих зусиль висушити речі взимку: три способи, які заощадять ваш час

Як повідомляв Знай.ua, знімайте плівки та змінюйте ГБО: що обов'язково потрібно зробити українським водіям перед техоглядом 2023

Також портал Знай.ua писав, що чому не варто викидати бананову шкірку: допоможе з побутовими проблемами та у догляді за шкірою.