Холод, тривала відсутність електрики та загальна тривожність негативно впливають на наше самопочуття.

Більшість українців спостерігають погіршення імунітету взимку, зокрема через нестачу важливих вітамінів та мікроелементів. Про це розповідає лікар Тарас Жиравецький на своєму телеграм-каналі.

Таблетки, ліки, пігулки \\ фото Getty Images
Таблетки, ліки, пігулки \\ фото Getty Images

Лікар зауважує, що приймати вітаміни варто тільки після лабораторної діагностики. Гіпервітаміноз є таким же небезпечним, як і авітаміноз.

Який вітамін коли потрібно пити

D так званий "вітамін сонця", якого нам так бракує у холодну пору.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Вітаміни групи В грають вирішальну роль у підтримці захисного механізму нашого організму. У холодні місяці найбільш корисний B-12, оскільки він може покращити настрій та підвищити енергію.

Магній підвищує стресостійкість і сприяє швидкому відновленню в стресових обставинах, саме тому він такий необхідний нам сьогодні.

Залізо сприяє виробленню гемоглобіну, а він відповідає за постачання тканин киснем і допомагає регулювати кровообіг. Тому при дефіциті заліза взимку часто мерзнуть руки і ноги, попри тепле взуття і рукавиці.

Зниження уваги та хронічна втома можуть говорити про нестачу фосфору.

Нагадаємо, ми писали, що водіїв можуть залишити без прав через новий закон від депутатів: слід бути уважнішими.

Як повідомляв "Знай.ua" через які овочеві страви можна набрати вагу: великий обман, який "осяде" на талії та боках.

Також "Знай.ua" інформував, дівчина вирішила збільшити губи і перетворилася на подружку Дональда Дака.