Дружина Адольфа Гітлера Єва Браун ніколи не займалася сексом з ним. Причиною такого утримання стала рідкісна гінекологічна патологія.

Труднощі при інтимній близькості складали сильні болі Єви. У неї міг бути рідкісний синдром Рокитанского-Кюстнера-Майера-Хаузена, при якому спостерігається недорозвинення або відсутність матки, маткових труб і піхви.

Так, Євою Браун займався нацистський гінеколог Густав Шолтен. Відомо, що їй робили операцію. У бесіді з професором Герхард пригадав, що одного разу побував у палаті у Єви Браун і підтвердив, що його мати зробила поїздку в Італію, яку повністю оплатив Гітлер.

З життя Єви Браун і Адольфа Гітлера. Фото: Getty
З життя Єви Браун і Адольфа Гітлера. Фото: Getty

"Герхард розповів, що палата Єви була завалена квітами, немов це був квітковий магазин, – згадує професор. – Взагалі Герхард відвідував у лікарні свою тітку, яка сказала йому таке: "Все, що робить Єва, так це скаржиться з ранку до вечора про те, як їй боляче".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Про причини операції розповіла мати Єви Фанні в інтерв'ю журналісту Нерину Гану.

З життя Єви Браун і Адольфа Гітлера. Фото: Getty
З життя Єви Браун і Адольфа Гітлера. Фото: Getty

"Їй робили операцію у зв'язку з тим, що в неї було занадто вузьке піхву, – підкреслив професор Люндмарк. – І тоді я почав задаватися питанням, що це за чортівня? У підсумку поговорив з хірургом лікарні в Мюнстері, це одна з найпрестижніших лікарень в Німеччині. І він мені сказав: "Те, що ви описуєте, це синдром Рокитанского-Кюстнера-Майера-Хаузера".

Також відомо, що Єва зізналася своєму перекладачеві нацистському дипломату Доллманну під час поїздки в Рим, що у неї з Гітлером немає фізичної близькості. Вона додала, що Гітлер може любити тільки Німеччину.

З життя Єви Браун і Адольфа Гітлера. Фото: Getty
З життя Єви Браун і Адольфа Гітлера. Фото: Getty

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, яким "допінгом" не гребував Гітлер.

Як повідомляв Знай. ua, світ побачив загублений фотоальбом особистого охоронця Гітлера.

Також Знай. ua писав, що знімок звільнення Освенцима виявився фейком, сестра постраждалої від Голокосту пролила світло на десятиліття брехні.