Відомо, що Адольф Гітлер боявся стати батьком. Він був обізнаний про інцухт у своїй родині і не бажав мати хворої дитини. Але незважаючи на це, багато дослідників стверджують, що у Гітлера все ж були діти.

Варто відзначити, що інцухтом називаються кровозмісні шлюби між двоюрідними братами та сестрами, племінницями й дядьками.

Батьки Адольфа Гітлера були близькими родичами. Його мати Клара була племінницею батька фюрера Алоїсу.

По суті вождь нацистів був звичайним буржуа з притаманною цьому класу повагою до сімейних цінностей і любові до дітей. Фюрер мав стільки коханок і цивільних дружин, скільки міг би мати будь-який середньостатистичний чоловік у його становищі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Дослідники називають сім найвідоміших жінок, з якими у Гітлера були зв'язки. Серед них – його племінниця Ангеліка Раубаль, з якої, як припускають, Гітлер мав близькі стосунки з 1925 року.

Навіть коли майбутній фюрер зустрів у 1929 році Єву Браун, начебто він продовжував роман з обома дівчатами. У 1931 році Гелі покінчила з собою, за деякими відомостями, будучи вагітною. Чию дитину носила під серцем Раубаль, дізнатися зараз вже не представляється можливим.

У Гітлера так само є закононароджений син — Вернер Шмедт. У нього збереглися фотографії батька і матері, а також свідоцтво про народження з позначкою в графі "батьки": Р. (батько) і Р. (мати). Імовірно матір'ю Вернера стала племінниця Гітлера. Коли хлопчикові було 5 років мати покінчили з собою або ж її застрелив Гітлер у пориві ревнощів.

Зараз Вернер Шмедт — а це саме він, живе в США. Шмедт навіть зберіг спогади про батька, його любові до солодкого, боязнь павуків і інших особливостях характеру. Останній раз хлопчик бачив батька перед початком війни, у 1940-му. У 1951 році він емігрував і остаточно осів у США. Раніше Вернер Шмедт приховував свій родинний зв'язок з фюрером. Зараз він готовий надати свій генетичний матеріал, щоб його довести.

Також в ранній молодості у Адольфа був зв'язок з німкенею Хільдою Локамп. Вона народила майбутньому фюрерові сина. Простежити долю хлопчика не вдається. Гітлер мав любовний зв'язок з його матір'ю недовго і, що з нею стало після цього, не відомо.

Другий випадок, коли у нього могли з'явитися діти, пов'язаний з Першою світовою війною. У той час єфрейтор А. Гітлер опинився у Франції, де у нього була не один любовний зв'язок. У 1981 році француз Жан-Марі Лоре стверджував, що є незаконнонародженим сином вождя нацистської Німеччини. Він навіть видав книгу з промовистою назвою "Твого батька звали Гітлер".

Більш того, будучи вже біля керма Третього Рейху Гітлер створив проект Тор. Планувалося з насіння фюрера народити і виростити безліч його геніальних послідовників і істинних арійців.

Для запліднення були відібрані молоді, здорові німкені і норвежки 18-27 років. За деякими даними, на світ з'явилося 22 малюка. Ці діти спочатку містилися в секретній лабораторії за номером 1146, який значився за організацією "Лебенсборн".

У 1945 році ця ферма по штучному відтворенню арійського сімені була евакуйована. Дітей Гітлера роздали селянам із сусідніх сіл. Більшість з них могли вижити і народити фюреру онуків.

Нагадаємо, знайдений той самий, "прощальний" документ Гітлера.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фюрер протягом 10 років будував неприступне укриття, яке прозвали Regenwurmlager,Табір дощового хробака.

Також "Знай.uа" писав, як фюрер боровся з венеричними хворобами.