Вже завтра в австралійському Брісбені стартує турнір WTA Brisbane International, у якому візьмуть участь чотири українських тенісістки.

Перша та друга ракетки України Еліна Світоліна та Даяна Ястремська розпочнуть одразу з основної сітки турніру. А Катарина Завацька та Марта Костюк будуть пробувати долучитись до них через кваліфікацію.

Сьогодні Завацька та Костюк дізнались своїх перших суперниці у кваліфікації брісбенського турніру. Катарина зіграє проти американки Медісон Бренгл, а суперницею Марти стане сіяна у кваліфікації під сьомим номером інша представниця США Бернарда Пера.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що інша українська тенісистка Леся Цуренко вже приїхала до Китаю, де розпочала тренування перед стартом в турнірі WTA Shenzhen Open, який також розпочинається завтра.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Цуренко заінтригувала українців тим, що не виключає можливості піти у політику.

Крім того, раніше Знай.ua інформував про те, що Єліна Світоліна розповіла, як буде відпочивати після непростого сезону.