Радянський Союз витіснив не тільки буржуазію, але і красиву білизну. У той час жінкам доводилося уживатися з дисгармонією і злиднями. Що носила під одягом прекрасна половина населення СРСР – далі в матеріалі.

Панталони з начосом

Жахливі безформні трусики до колін надавали жінкам величезні обсяги. Такі вироби більше нагадували два квадрати 1,5х1,5 м, на які пристрочили з обох кінців резинки.

Радянські панталони «з начосом» шили з байки, з виворітного боку якої був приємний ворс. Найчастіше вони просто стовбурчилися в районі стегон і сідниць. Деякі чоловіки взимку боялися запрошувати дівчат на побачення, щоб не бачити в момент близькості ці панталони.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Труси-парашути

Літні сатинові труси для жінок та дітей шили за типом сімейних чоловічих. Але до них додавали резинки. У підсумку вони були схожі на парашут, який не до кінця розкрився. В 20-30-х роках у таких шортах крокували цілі колони радянських фізкультурників.

Шовкова білизна

Імпортна шовкова білизна була справжнім дефіцитом в СРСР. Її дуже любили деякі дружини наркомів. Відома цим і дружина маршала Тухачевського, яка замовляла собі пеньюари і труси в самому Парижі.

Саморобні бюстгальтери

Радянські заводи пропонували жінкам тільки 2 види бюстгальтерів: з виточками і без. Вони були з сатину, який абсолютно не тягнувся і не лягав нормально по фігурі. Бретельки у радянських ліфчиків взагалі не регулювалися, тому жінкам доводилося все перешивати.

При цьому навчитися шити трикотажні ліфчики з чашечками радянське виробництво не могло багато десятиліть. Тому журнали типу «Працівниці» пропонували жінкам самим шити для себе білизну і навіть прикладали викрійки.

Грації

Радянський Союз конкурувати з імпортними аналогами не міг. Вершиною радянського виробництва були так звані «грації». Вони поєднували в собі ліфчик, корсет і трусики. Шили грації в ательє за шалені гроші з дуже щільного атласу або сатину. Така грація утягувала фігуру жінки настільки, що дихати було майже неможливо.

Нагадаємо, містичне послання блукало в морі з часів СРСР.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ротару крутила роман з кримінальним авторитетом, зберігала таємницю роками.

Також портал Знай.uа писав, що гоночний "Запорожець" в рідкісній модифікації показали на старих фото.