Всі фантастичні версії загибелі групи Ігоря Дятлова в 1959 році придумала влада, щоб відволікти увагу громадськості від справжніх причин загибелі туристів.

Таку думку висловила рідна сестра Ігоря Дятлова Тетяна Пермінова, передає "Знак".

Тетяна Пермінова розповіла, що відразу після загибелі групи туристів цю справу швидко зам'яли, а від родичів всіх загиблих вимагали нерозголошення.

Сестра керівника загиблої групи впевнена, що до цього причетні військові. Адже тоді був час, коли масово розробляли нову зброю та інші.


"Тоді відразу було сказано батьками, впевненість була 100%, що до цього причетні військові", розповіла сестра Дятлова.

Також Тетяна Пермінова відзначає, що зараз всі взялися за розслідування цієї теми, так що незабаром таємниця може відкритися. Адже на думку сестри керівника загиблої групи "нерозумно вважати, що вони просто так босоніж побігли кудись, лягли і замерзли".

Нагадаємо, неподалік від перевалу Дятлова виявили зону випробувань секретного зброї.

Як повідомляв раніше Знай.ua , моторошна трагедія десятки років не дає спокою дослідникам.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що український старець передбачив неминучий, людство в небезпеці.