найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 22 серпня.

Коли запрацює новий Кабмін: Разумков з команди Зеленського озвучив ймовірну дату

Лідер президентської партії "Слуга народу" і ймовірний спікер Верховної Ради дев'ятого скликання Дмитро Разумков заявив про можливість призначення нового складу Кабінету Міністрів у перший день роботи нового парламенту, 29 серпня.

Читай Знай.іа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Остаточне прощавай для Власова: полетіла голова начальника Одеської митниці, покараного Зеленським

Начальник Одеської митниці Олександр Власов звільнений з займаної посади.

У четвер, 22 серпня відповідний наказ підписав виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби Денис Гутенко. У документі йдеться, що Власова звільнили за угодою сторін на на підставі його заяви.

В Кремлі офіційно заявили про обмін полоненими: коли українські герої повернуться додому

путін
путін

У Кремлі офіційно підтвердили, що під час переговорів президента Франції Еммануеля Макрона і президента РФ Володимира Путіна обговорювалося обмін полоненими між Росією і Україною. Правда, конкретні імена утримуваних на території країни-агресора не називали.

Побачимося в суді: патріарх Філарет накинувся із звинуваченнями на колегу з ПЦУ

Філарет
Філарет

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет подав позов до суду про захист "честі і гідності" на архієпископа Чернігівського і Нежіночого Євстратія. Про це Зоря повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Зеленський зателефонував прем'єр єру Британії Джонсону: все через Путіна

Президент України Володимир Зеленський провів телефону розмову з прем'єр-міністром Британії Борисом Джонсоном.

Як повідомляється, вони говорили про наслідки російської агресії, повідомили в прес-службі Офісу президента України. Також Зеленський подякував Джонсона за принципову позицію прем'єр прем'єра в питанні можливого повернення Росії в G8.