У мережу потрапили фото "вінтажного" українського курорту. Світлини Очакова на Миколаївщині, які датуються 1976 роком, були зібрані у подарунковому альбомі.

"На самому краю мальовничого мису, біля підніжжя якого води Дніпра і Бугу зустрічаються з хвилями Чорного моря, стоїть відоме багатьом зі шкільної лави місто. Це Очаків. Білі, чепурні будинки його і чисті, прямі вулиці потопають у буйній зелені", - писали упорядники альбому.

Упорядники рекомендували відвідати курорт усім охочим та гарно відпочити у чудовому місці.

На фото тих далеких 70-х років, відображено життя українських курортників. У той час не було інтернету і ніхто не знав, що таке "селфі". Тим не менше, життя на українському курорті кипіло а відпочинок курортників був насичений своїми принадами – запливи на надувних матрасах, гра в шахи, футбол на піску, читання книжок, риболовля, живе спілкування, фрукти без ГМО.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, фотограф Роб Муріс показав колекцію дивних світлин з минулого

Як повідомляв портал Знай.ua, американський фотограф Стефан Ловентейл показав, як жили в Піднебесній 200 років тому.

Також Знай.ua писав, фотограф показав реальне життя українських жінок на війні