Прадавні індіанці Черокі, що живуть в Західній Вірджинії, США, з покоління в покоління передавали легенду про таємничих білих істот, яких часто зустрічали в місцевих лісах.

У цих істот не було одного конкретного імені, адже вони були невловимі і примарні. Часто їх називали або просто Білі істоти, або Білі вовки, а пізніше Білі собаки.

Черокі пов'язували їх з дуже давньою легендою про Білого вовка - загадкове і могутнє створіння, наділене великою силою. Зовні ця істота була їм у вигляді дуже великого вовка, який був значно потужнішим і злішим за звичайну тварину. Про це повідомляє paranormal-news.

Для індіанців це був провісник смерті і побачити величезного блідого вовка, який безшумно ковзає між дерев, для будь-якого індійця означало швидку загибель або смерть когось із рідних.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Але цікаво те, що пізніше примарних великих білих вовків і європейські переселенці, для яких індійські міфи були не небезпечніше казки про Червону шапочку. Іноді люди зустрічали істоту, більшу схожу на пуму, ніж на вовка або собаку, але теж неймовірного білосніжного забарвлення і величезних розмірів. Після такого пішли чутки, що Білі істоти можуть приймати форму будь-якого звіра.

Як заявляли очевидці, ці істоти переміщуються з неймовірною швидкістю, немов вони вміють переміщуватися з місця на місце.

У книзі "Білі істоти Західній Вірджинії - Дивні білі монстри", "White Things – West Virginia's Weird White Monsters", автора Курта МакКоя ще й більш страшні історії.

Так якийсь мисливець вирушив до лісу на заході штату разом з групою друзів і коли вони йшли старою стежкою, то раптом побачили попереду велику кошлату білу тварину, схожу з виду на собаку. І ця собака кинулася в їх бік з несамовитим криком.

Люди відскочили у різні боки, а собака пішла за одним із мисливців і накинулася на нього. Тоді підбіг інший мисливець почав бити істоту рушницею і потім відкинув з силою так, що воно втекло голосно скиглячи.

Мисливець, на якого напала ця дивна собака, валявся на землі зі стогонами болю і відчайдушними криками "Воно покалічило мене! Воно вирвало мої кишки!". Але коли мисливця стали оглядати, на ньому не знайшлося ні подряпини! Але всі бачили, як воно мучило нещасного, перш ніж цю собаку прогнали. Після такого повинні були залишитися хоча б сліди від укусів на шкірі. Але їх теж не було!

Нагадаємо, дивні істоти заманювали жінку в гущавину лісу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", моторошна істота стежила за молодою дівчиною. На вигляд вона схожа на комахоподібне.

Також "Знай.uа" писав, таємничі русалки налякали солдатів. Вони описували, що руки і обличчя в них як у людини, а от рот дуже широкий і схожий на рот карпа.