З часів Євангельських подій людство не знає імені більш ганебного і низького, ніж ім'я Іуди Іскаріота. Історію про те, як один із найближчих учнів Христа за тридцять срібняків зрадив свого Божественного Вчителя на розп'яття, знають сьогодні навіть люди, які жодного разу в житті не читали Біблію.

Однак, чим стародавніша та або інша подія, тим більше таємниць воно в собі зберігає. Таємничість певних реліквій або персонажів може підноситься в силу їх високої популярності у свій час.

Як відомо, у світі є сотні і навіть тисячі нерозгаданих таємниць, причому деякі з них безрезультатно канули у небуття. Тим не менш вченим то і справа вдається робити дійсно унікальні відкриття. Про це повідомляє elise.journal.

Однією з найбільш таємничих реліквій є Біблія, так як серед науковців досі немає єдиної точки зору як її трактувати: алегорично або буквально.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І ось нещодавно було скоєно нове сенсаційне відкриття щодо Юди.

Як відомо, багато століть християни вірили в те, що Юда зробив найбільший гріх. Але чи справді те, що ми знаємо про Юду, є правдою? Так, зовсім нещодавно вчені знайшли унікальне спростування всіх біблійних оповідань.

Про те, хто такий Юда, а також чому в Біблії була написана неправда дивіться у відео:

В даний час нерідко доводиться стикатися з упередженням щодо ролі Іуди в Божественному Промислі. На думку ряду мислителів, якщо б він не зрадив Спасителя, Його б не схопили і не розіп'яли, а значить і не було б Спокутано Хресну Жертву, не було б прощення гріхів і спасіння.

У більш обережному варіанті ця філософська ідея підмінена іншою: у разі відмови від зради Іуди, його роль неодмінно повинен був виконати хтось інший, бо в цьому полягав Божий план Відкуплення.

Нагадаємо, у Біблії знайшли згадки про марсіан. Рабін зробив сенсаційну заяву про зародження життя на Землі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", спецагент США розкрив правду про викрадення Ісуса Христа. Автор впевнений, що Ісус Христос довго жив в Індії.

Також "Знай.uа" писав, світовий уряд знає, де захований Ковчег. Письменник розкрив всю правду про Ковчег, людство обманювали сотні років.