Дивна подія сталася 3 березня 1876 року в штаті Кентуккі. Дружина фермера місіс Крауч у цей момент знаходилася на вулиці і варила мило.

Раптом вона помітила, як з неба почали падати незрозумілі червоні шматки. Придивившись, жінка здригнулася, це були шматочки м'яса яскраво-червоного кольору, різного розміру. Шматки з соковитим звуком падали на землю, це тривало всього кілька хвилин.

Отетеріла жінка кинулася кликати чоловіка, коли подружжя оглянули свою ділянку, то побачили, що шматочками м'яса був завалений майданчик розміром 91 на 46 метрів. Шматки м'яса були невеликого розміру, в основному по п'ять сантиметрів у довжину, найбільший шматок був 10 см в довжину. Вони були вкриті якоюсь вологою речовиною, чи водою.

Подружжя Крауч були дуже набожними і тут же вирішили, що це прояв божественного гніву і швидше за все ознака скорого Апокаліпсису, а можливо і сам сатана затіяв щось недобре.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Інформація про подію швидко розлетілася по всій окрузі. Деякі з людей, хто виявився найсміливішим, навіть ризикнув спробувати м'ясо. Одні говорили, що на смак воно нагадує оленину, інші – баранину. Кілька мисливців заявили, що це цілком може бути ведмежатина.

Коли пізніше про подію почали писати журналісти, вони в основному зупинилися на версії про баранину. Статті про "м'ясну зливу в Кентуккі" виходили в тому числі в таких великих виданнях як Scientific American і New York Times.

Хтось із місцевих встиг взяти трохи м'яса для аналізу. Експерти провели безліч досліджень, але результати кожного відрізнялися. Офіційною версією в кінцевому результаті стало те, що м'ясо може належати вівці або коняці.

Одна з версій пояснювала факт наступним чином: це зовсім не м'ясо, а потік бактерій з особливою захисною оболонкою.

Але основною версією в підсумку стала та, яка передбачає, що м'ясо було вивергнуто зі шлунків стерв'ятників. За цими птахами-стерв'ятниками раніше було помічено подібне, коли вони відчувають себе в небезпеці. Можливо, що стерв'ятники бенкетували на трупі вівці чи коня, а потім хтось потривожив їх близько до їх гнізда і вони відрегнули неперетравлені шматки м'яса.

Нагадаємо, як ненажера Таррар загнав у глухий кут усіх французьких лікарів XVIII століття.

Як повідомляв портал "Знай.uа", загадкова історія сталася у невеликому містечку Франції Пон-Сент-Еспрі в 1951 році. Вчені досі не можуть дати однозначну відповідь, що ж це було насправді.

Також "Знай.uа" писав, про дивну танцювальну епідемію 1518 року, пяка згубила 400 чоловік.