З плином часу вже усталені канони краси постійно змінюються - сьогодні всім подобається один типаж, а завтра зовсім інший. Враховуючи ці обставини, сучасним людям, завжди цікаво дізнатися, які дівчата вважалися привабливими 100 років тому і як вони виглядали в той час.

Судити можна за листівками, на яких зображували красунь минулого століття.

Лише письмові згадки і нечисленні фотографії допомагають складати портрет далекого минулого. Щоб дізнатися, як виглядали жінки 100 років тому досить поглянути на ці старовинні знімки юних красунь, зроблені в 1910-х роках.

Ми зібрали 20 старовинних фотографій, кожна з яких - це своєрідне дзеркало в минуле. Жодна дівчина не схожа на іншу, але всі вони здаються нам дуже чарівними.

1.Ніжний погляд юної леді

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

2. Книги найкращі друзі дам

3. Посмішка з минулого

4. За читанням цікавої книги

5. Мила дівчина

У перші десятиліття ХХ століття жінки одягалися вкрай стримано і консервативно: закриті довгі сукні, капелюхи з широкими полями і рукавички. Однак, вже в цей період з'являються туалети, прикрашені пір'ям і блискучими прикрасами.

6. Найкращі подруги

7. Леді з неймовірним поглядом

Американська актриса, представниця знаменитого акторської родини Берриморов.

8. Леді і чотириногий маленький друг

9.Сестри

10.Принцеса минулого століття

11.Суровий наряд і наївний погляд

З жіночої енциклопедії 1910 року: "Головні елементи щоденного костюма ділової жінки – це жакет, спідниця, блузка, туфлі, рукавички, капелюшок і непромокальне або гумове пальто і довге тепле пальто на холодну погоду. Це найнеобхідніші предмети жіночого гардеробу".

12.Юна красуня у чарівному капелюшку

13.Сумна дама

14. Леді з чарівних снів

15. Люба Мері

Американська актриса канадського походження, співзасновниця кінокомпанії "United Artists". Легенда німого кіно.

16. Знання і краса

17.Усміхнена красуня

18. Юна леді з минулого

19. Задумливий погляд

20. Сонячна юна леді

Нагадаємо, у першій половині XX століття було все куди цікавіше і головне, куди веселіше, ніж у сучасному суспільстві. Такі оригінальні титули сучасним красуням і не снилися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на ці старовинні знімки майбутніх мам неможливо дивитися без ніжної посмішки.

Також "Знай.uа" писав, з'явилися давно забуті знімки Мерилін Монро.