Вже десятиліття існує теорія, що Адольф Гітлер не загинув у Берліні, а втік і потім довгі роки прожив інкогніто.

Це повідомляє телеграм-канал ПУШКА.

За однією з найпоширеніших версій, для порятунку Гітлера розробили спеціальну операцію під кодовою назвою «Сераль».

У портах Іспанії головнокомандувач військово-морським флотом фашистської Німеччини Карл Деніц підготував три підводні човни. Вони повинні були переправити в Південну Америку Гітлера, Єву Браун і ще кілька людей з їх оточення. Кінцевим пунктом подорожі зазвичай називається Аргентина.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Гітлера в останній момент, нібито, благополучно вивезли з Берліна, який штурмували радянські війська, і відправили на підводному човні в Південну Америку. Там він прожив майже два десятки років в Аргентині і Парагваї, а помер в 1964 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Чехії Мілош Земан виступив за те, щоб Прага офіційно виступила проти звеличення військових злочинців Україною.

Міністерство закордонних справ Чехії, зокрема, його голова Томаш Петршичек, "на звеличення бандерівців в Україні боязко мовчить".

Як повідомляв раніше Знай.uа члени ОУН несуть відповідальність за смерть 347 чехів на Волині у липні 1943 року, заявив лідер комуністичної партії Чехії і Моравії Войтех Філіп .

Чиновник піддав критиці слова міністра закордонних справ Чехії Томаша Петржичека, який не так давно заявив, що визнання українською владою воїнів ОУН і УПА борцями за незалежність – це внутрішня справа України.

Знай.uа писав про те, що якщо країни Західної Європи не одумаються і далі підтримувати будівництво газопроводу "Північний потік - 2", то це призведе до домінування російського "Газпрому" на ринку.

Про це заявив президент Польщі Анджей Дуда в інтерв'ю телеканалу TVP Info. За його словами,

"В Європейському союзі не сказали рішучого "стоп" Газпрому", "Газпром" продовжує просування, і багато лідери країн ЄС спокійно з цим погоджуються - це те, що мені важко прийняти", - заявив він.