Історія знає близько 70 політичних секс-скандалів, але найпершим з них був інцедент, що стався з Олександром Гамільтоном. Одного разу від відмовився від поїздки до батьків дружини, і це рішення коштувало першому міністру фінансів США права стати президентом.

ДРУГ СІМ'Ї

Одного разу 34-річний Гамільтон зустрів 23-річну Марію Рейнольдс. Вона поскаржилася йому на життя: після втечі чоловіка Марія залишилася у злиднях. Олександр пообіцяв принести їй грошей, а потім виявилося, що Марія теж не проти його порадувати. Їх зв'язок тривав рік.

Чоловік Марії знав про зв'язок і прекрасно розумів, яку вигоду може отримати з цього. У грудні Джеймс Рейнолдс почав шантажувати Гамільтона, і тому довелося заплатити вимагачеві 1000 доларів. Потім він отримував по кілька десятків доларів після кожної зустрічі дружини і Олександра.

ХІД КОНЕМ

Кульмінація настала у листопаді 1792 року. Джеймс Рейнолдс був заарештований за скуповування документів на отримання невиплачених пенсій і компенсацій за поранення у ветеранів Війни за незалежність. Щоб уникнути покарання, він запропонував конкурентам інформацію про Гамільтона. Докази зв'язку також надала Марія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

ОСАД ЗАЛИШИВСЯ

Ця інформація виявилася бомбою уповільненої дії. Через 5 років Гамільтон включився в гонку за місце президента, але у Томаса Джефферсона вже був на нього компромат, який той передав журналістам. Акули пера роздули цю історію до махінацій з фінансами.

Гамільтон у відповідь написав "Памфлетом Рейнольдса", де зізнався у зраді і спростував звинувачення у фінансових махінаціях. Суспільству сподобалася його чесність, але зіпсована репутація не дозволила Гамільтону балотуватися у президенти.

Історія Гамільтона запустила ланцюжок секс-скандалів. Журналіст Келландер звинуватив президента Джефферсона в тому, що він подарував шестеро дітей чорношкірий рабині. Келландера звинуватили в тому, що він заразив дружину букетом венеричних захворювань. Підтверджень цьому немає.

У 1804 році Гамільтона смертельно поранив на дуелі Аарон Берр, колишній віце-президент при президентові Джефферсоні.

Нагадаємо, унікальні знімки перших днів Другої світової війни, що зворушують до глибини душі.

Раніше Знай.ua повідомляв, найбільш руйнівні пожежі в історії людства, що стираю на своєму шляху цілі міста.

Також Знай.ua писав, історія першої української республіки.