Влада розбещує, особливо така сильна, як у католицьких пап. За дві тисячі років у Ватикані бачили такі гріхи, що у вас просто відвиснуть щелепи.

СТЕФАН VI (VII): 896—897

Перед сходом на престол Стефан захистив інтереси своєї сім'ї, тому спочатку прибрав тата Формоза, а потім його наступника. Він наказав ексгумувати Формоза, одягнути в папські ризи і поставити перед церковним судом. Напіврозкладений труп звинуватили у порушенні церковних клятв, а потім без одягу протягнули по площі і поховали у братській могилі.

СЕРГІЙ ІІІ: 904—911

Відразу після сходження на престол папа наказав убити своїх попередників: Христофора і Лева V. У вільний від політики час Сергій проводив з 15-річною Марозією. Її мати Теодора була офіційною берегинею папських скарбів. Ці жінки наполегливо займалися політикою, а син від Марозии Іоанн ХІ зміг стати першим папою-бастардом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ІОАНН ХІІ: 955—963

Иоанн ХІІ був онуком тієї самої Марозії, коханки Сергія ІІІ. Він вийшов на престол в 18 років, і за 8 років правління здобув славу найаморальнішого папи.

Говорили, що він перетворив базиліку на бордель, а в знаменитому соборі Святого Петра ґвалтував жінок. Говорили також, що він любив славити Сатану, а помер чи то від серцевого нападу під час сексу, чи то від рук чоловіка однієї з своїх коханок.

БЕНЕДИКТ IX: 1032–1044, 1045, 1047–1048

Бенедикт IX був на престолі тричі, а один раз навіть зміг його продати. Єдиний тричі-папа в історії був відлучений за содомію від церкви. Він обвинувачувався в гомосексуалізмі, зґвалтуваннях та участі в оргіях.

Любов до життя на широку ногу і погубила Олександра. Коли скарбниця порожніла, папі доводилося вдаватися до гріха: приміром, труїти кардиналів і забирати в них майно.

Нагадаємо, у Леонардо да Вінчі виявили відхилення, яке багато що пояснює.

Раніше Знай.ua повідомляв, криваві ритуали древніх людей вразили вчених.

Також Знай.ua писав, науковці знайшли моторошний артефакт у роті стародавнього дитини.