Щоб підкорити жіночі серця протягом усієї історії чоловіки йшли на найдикіші вчинки, часом з ризиком для життя. Передає WAS.

9–1 СТОЛІТТЯ ДО Н.Е. - ЯБЛУКО РОЗБРАТУ

Легенда про "яблуко розбрату" одна з найпопулярніших у Стародавній Греції. Нібито воно давало статус найкрасивішої, тому через нього посварилися богині Гера, Афіна і Афродіта. Так почалася Троянська війна.

Після цього яблука і шлюб стали настільки асоціюватися один з одним у греків, що вони кидали цими фруктами у молодят.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

8–9 СТОЛІТТЯ - СУВОРА РОМАНТИКА

Щоб висловити свої почуття вікінг... бив свою обраницю букетом польових квітів. У хід йшли і балади, які називалися mannsong. Правда, воїни не вміли їх складати, і замовляли у поетів.

17 СТОЛІТТЯ - ЛЮБОВНА ЛОЖКА

У валлійських чоловіків було своєрідне залицяння: вони дарували дівчатам різьблену дерев'яну ложку довжиною до 1 метра. Символи на ложці повинні були розповісти про почуття, які соромиться висловити партнер.

17–18 СТОЛІТТЯ - ПУРИТАНСЬКЕ ТЕРПІННЯ

Щоб підкорити серце пуританки потрібно було показати свою стійкість перед спокусами. Пару, яка хоче стати подружжям, клали в одну постіль на всю ніч. При цьому чіпати один одного було заборонено. Якщо хлопець витримував, вважалося, що диявол його не поневолив.

19 СТОЛІТТЯ - ВУХО ПОСТІМПРЕСІОНІСТА

За легендою Ван Гог в запалі сварки відрізав собі вухо, а потім поклав у конверт і подарував служниці з борделю Габріель.

20 СТОЛІТТЯ - КОРОНА В ПОДАРУНОК

У 1936 році став королем Великобританії Едуард, який через рік відрікся від престолу. Причиною цього стало коханя до американки Уолліс Сімпсон, на якій він не зміг одружитися за протоколом.

Нагадаємо, моторошне кладовище V століття розкрило археологам всі таємниці мерців.

Раніше Знай.ua повідомляв, чергове єгипетське диво приголомшило вчених.

Також Знай.ua писав, вчені знайшли неандертальців серед сучасних людей.