Скільки після розпаду Радянського Союзу залишилося квартир, в яких життя, здається, зупинилося. Ти можеш повертатися туди сотні разів, і все-одно нічого не зміниться. Втрачені цінності та ідеали. Хтось їх викорчував безслідно. А хтось продовжує в цьому жити.

Що змушує господарів цих старих радянських жител здувати порошинки з пошарпаних часом стін?

Певно, щаслива молодість, яка давно залишилася в далекому минулому. Багато з цих квартир ніби випали з нинішнього часу. Не вдалося вписатися.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В цьому будинку, у часи Радянського Союзу жив інженер-нафтовик. Він подорожував по світу, заробив на кооперативну квартиру в елітному будинку. Зараз поверхом нижче розташовується квартира дочки якогось міністра. Можна зробити висновок - життя вдалося. Зараз в цій квартирі наодинці коротає свій вік його дружина. Закордонні відрядження, пишні прийоми, товари "по знайомству" — в минулому все. Так і живе, наче за вікном все ті ж часи.

Нагадаємо, з того моменту, як в Росії до влади прийшли представники пролетаріату, в житті суспільства змінилось багато і кардинально. Наприклад, змінилося ставлення до сексу. Знаменита фраза "В СРСР сексу немає" досі відома у всьому світі. Але, всі ми знаємо, як воно було насправді!

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" можливо, інтиму в СРСР не було, але весілля точно вміли святкувати! Давайте разом поринемо в ті далекі часи, коли Алла Пугачова була ще зовсім юною дівчинкою, де молодий і красивий Андрій Миронов одружився на своїй коханій, де Юрій Гагарін.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що молода радянська держава билася за своє життя зубами і кігтями, без жалю кидаючи своїх же громадян в палаюче жерло Червоного терору.