Мало хто знає, що один з найбільш відомих у світі художників, загадковий і неперевершений Сальвадор Далі у дитинстві мріяв стати кухарем. Головною стравою його життя був часниковий суп.

Рецепт улюбленої страви Сальвадора Далі

  1. Часник в оливковій олії запікали півгодини в духовці.
  2. До овочевого бульйону кладуть картоплю, обсмажену цибулю і подрібнений часник.

  3. Далі вливали 100 мл молока.
  4. Давали знову супу закипіти і вливали вершки.
  5. Збивали все блендером.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, один з найбільш ексцентричних художників у світі Сальвадор Далі любив підкреслити власну значущість і цінність своїх робіт. Йому нічого не варто обдурити покупця, сказавши, що в останній написаній картині для розведення фарби він використовував, наприклад, осину отрута. Саме завдяки таким дрібним хитрощам Далі вдавалося продавати свої роботи за мільйони доларів.

Ще менше він щадив власників ресторанів. Зібравши велику групу друзів і знайомих, Дали міг цілий вечір провести в закладі, пригощаючи всіх будь-якими стравами і напоями з меню.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", тіло відомого художника Сальвадора Далі ексгумують. Таку постанову виніс іспанський суд з метою провести тест на батьківство. Як повідомляє BBC News, однією з підстав для такого рішення стало те, що особисті речі Дали, які можна було б використовувати для аналізу, не збереглися.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що коли ми чуємо ім'я Сальвадора Далі, на думку зазвичай приходять сюрреалістичні полотна - годинник, що плавиться, атомна Леда з лебедем, портрети Гали. Однак Далі був не тільки генієм і художником, але і кулінарним знавцем.