Уже сотні років вчені ламають голову над ідеальним зіллям, яке могло б перетворити людину на генія. Чудово звучить - пропив курс цілющих ліків і створив щось вражаюче. І слава, і визнання, і багатство...Не життя, а мрія.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПропонуємо вам дізнатися, чим харчувався геніальний письменник Олександр Сергійович Пушкін. Можливо, його рецепт допоможе зародитися світлим думкам у вашій голові.
Кулінарні пристрасті Пушкіна
Олександр Сергійович жити не міг без тієї самої запеченої в золі картопельки, в мундирі. Цей смак дитинства, дійсно, не зрівняється ні з чим. Пушкін дуже поважав цей смак. За рецептом його кухаря картоплю попередньо обвалювали в солі і запікали в печі, зануривши в золу.
Виявляється, геніальний письменник був великим любителем смачно попоїсти. Для нього було справжнім задоволенням, сидіти за обіднім столом, споживати щось смачненьке і нікуди не поспішати. Цією справою Пушкін міг займатися годинами.
Можна сказати, що Олександр Сергійович був невибагливий в їжі.
На перше волів щі з капусти настільки густе, щоб ложка стояла; також суп з щавлю з вареним яйцем.
На друге - котлети січені зі шпинатом, каші розсипчасті, осетрину, млинці з різних страв.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що потрібно знати про кохану Сергія Єсеніна Айседору Дункан.
Також портал "Знай.uа" повідомляв маловідомі факти про велику актрису Фаїну Раневську.