Уже сотні років вчені ламають голову над ідеальним зіллям, яке могло б перетворити людину на генія. Чудово звучить - пропив курс цілющих ліків і створив щось вражаюче. І слава, і визнання, і багатство...Не життя, а мрія.

Пропонуємо вам дізнатися, чим харчувався геніальний письменник Олександр Сергійович Пушкін. Можливо, його рецепт допоможе зародитися світлим думкам у вашій голові.

Кулінарні пристрасті Пушкіна

Олександр Сергійович жити не міг без тієї самої запеченої в золі картопельки, в мундирі. Цей смак дитинства, дійсно, не зрівняється ні з чим. Пушкін дуже поважав цей смак. За рецептом його кухаря картоплю попередньо обвалювали в солі і запікали в печі, зануривши в золу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Виявляється, геніальний письменник був великим любителем смачно попоїсти. Для нього було справжнім задоволенням, сидіти за обіднім столом, споживати щось смачненьке і нікуди не поспішати. Цією справою Пушкін міг займатися годинами.

Можна сказати, що Олександр Сергійович був невибагливий в їжі.

На перше волів щі з капусти настільки густе, щоб ложка стояла; також суп з щавлю з вареним яйцем.

На друге - котлети січені зі шпинатом, каші розсипчасті, осетрину, млинці з різних страв.

Нагадаємо, 8 вересня 1812 року в маєтку Каріан Тамбовської губернії народилася Наталія Миколаївна Гончарова, дружина Олександра Сергійовича Пушкіна. У селищі Знам'янка народилася дівчинка, якій судилося своєю красою підкорювати оточуючих її людей і стати фатальною жінкою для її чоловіка – видатного поета.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що потрібно знати про кохану Сергія Єсеніна Айседору Дункан.

Також портал "Знай.uа" повідомляв маловідомі факти про велику актрису Фаїну Раневську.