Деякі домашні процедури справді дивують, але приємно, адже для них використовуються найпростіші інгредієнти, які при цьому творять справжні дива.

Не викидайте бананову шкірку після вживання, тому що її можна використовувати у боротьбі зі зморшками.

Бананова шкірка, скріншот з відео
Бананова шкірка, скріншот з відео

Зокрема, це довела 42-річна користувач TikTok, пише видання The Jerusalem Post.

Кейт розповіла, як їй вдалося повернути молодість шкіри без ін'єкцій краси, а лише завдяки банановій шкірці. Саме її вона використовувала у боротьбі проти перших ознак старіння.

Популярні новини зараз
Кому з пенсіонерів виплатять щонайменше 8000 грн Українців закликали виходити на пенсію пізніше – сил вистачить "Скрутити кордон у трубочку...": відомий астролог назвав, коли Україна почне "ламати" окупантів Українцям повертають знижки на комуналку: хто отримає 25%, 50% і навіть 100%
Показати ще

Коли жінка з'їдала м'якоть банана, відразу ж накладала на обличчя шкірку, наче маску, а потім змивала водою і наносила рицинова олія. Щоб довести властивості банана, вона показала свої старі фотографії, де чітко видно зморшки та інші ознаки старіння.

Бананова шкірка, freepik
Бананова шкірка, freepik

Нові фото були зроблені за два місяці після того, як вона почала щодня користуватися банановою шкіркою.

Жінка Кейт, скріншот
Жінка Кейт, скріншот

Шанувальники оцінили різницю. Кейт переконує, що не робила операцій чи інших косметологічних процедур. Це було лише експериментом, який виявився дуже вдалим.

@365gethappy

Нагадаємо, що зайва вага, волосся на тілі, особливості шкіри – більше не проблема: Україну захоплює новий тренд.

Раніше ми повідомляли, що френч, блиск та квітковий дизайн: топ-5 ідей для манікюру на День знань.

Також стало відомо, що за невдалу зачіску чи манікюр можна не платити: за якісь салонні процедури не повинні вимагати гроші.