Засор в унітазі — проблема дуже неприємна та підступна... ніхто не хоче з нею стикатися, проте вирішувати її доводиться кожному.

Максимальний дискомфорт ця ситуація викликає, коли ми або затоплюємо сусідів, або спостерігаємо продукти життєдіяльності, які поширюються по всій підлозі у ванній або випливають далі.

Унітаз, скріншот: Youtube
Унітаз, скріншот: Youtube

Є один дивовижний спосіб, який може впоратися навіть із фонтаном з унітазу. Хоча здогадатися до нього самостійно практично неможливо. Але один досвідчений сантехнік вирішив поділитись лайфхаком. Потрібно використовувати спеціальний трос для пробивання засорів або, якщо його у вас немає (а це близько 100% випадків), звичайний поліетиленовий пакет.

Рекомендуємо взагалі використовувати два щільні пакети, розмір яких повинен бути таким, щоб можна було покрити всю нижню частину унітазу, без бачка. Намагайтеся вичерпати максимум із тієї води, яка накопичилася. Після чого накрити унітаз пакетом і щільно обмотати пакет скотчем, щоб, так би мовити, він тримався "намертво" і не зірвався що.

Популярні новини зараз
Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Кінці з кінцями не зведете: яку пенсію отримають українці З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Натисніть на злив у цей момент, пакет почне надуватися і тоді різко вдарте по ньому чимось. Повітря, яке знаходиться всередині, проб'є засмічення.

Таке вирішення ситуації займе лише 15 хвилин вашого часу.

Нагадаємо, що скоро можуть почати штрафувати за кондиціонер: багатьом доведеться заплатити.

Раніше ми повідомляли про 7 правил виживання в аномальну спеку: лікарка розповіла, як уберегти здоров'я.