Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які стежать за чистотою свого тіла та особистою гігієною, є дуже корисна інформація. Виявляється, існує спосіб, який допоможе очистити руки від їдкого та неприємного запаху риби.

Так, звичайна зубна паста може використовуватися не тільки для видалення вони в пральній машині, але і з рук, до яких після приготування страв з рибою або часником "чіпляється" неприємний та стійкий запах.

Один із українських блогерів, який часто ділиться побутовими лайфхаками, пояснив, що миття рук із милом не завжди дозволяє вирішити проблему: часом запах настільки стійкий, що зберігається навіть після кількох гігієнічних процедур.

Очищення риби, скріншот: YouTube
Очищення риби, скріншот: YouTube

А от якщо спочатку протерти долоні зубною пастою, а потім змити її і тільки після цього приступити до використання мила, то неприємний запах не залишиться.

Популярні новини зараз
Мобілізованим оголосили важливе нововведення ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими
Показати ще

Брудний посуд. Фото: скрін youtube
Брудний посуд. Фото: скрін youtube

Як прибрати запах риби з посуду

Прибрати запах риби зі сковороди, кухонного приладдя, каструлі та іншого посуду допоможе оцтовий розчин. Розчиніть 100 мл звичайного столового оцту на 1 л гарячої води. У цей розчин покладіть посуд із рибним запахом і залиште на 15 хвилин. Потім промийте посуд із миючим засобом.

Очищення риби, скріншот: YouTube
Очищення риби, скріншот: YouTube

Як прибрати запах риби з обробної дошки

Вивести запах риби з обробної дошки допоможе лимонний сік. Добре потріть половину лимона дошку і потім промийте гарячою водою. Натерти дошку лимоном можна і до обробітку риби - тоді дерево не вбере запах.

Вивести з дошки старий запах риби можна використаною чайною заваркою або гірчичним порошком. Посипте ці речовини на дошку, залиште на 10 хвилин|мінути| і промийте дошку.

Холодильник / фото: Pixabay
Холодильник / фото: Pixabay

Чим вивести запах риби з холодильника

Щоб прибрати запах риби з холодильника, відключіть його від електроживлення та витягніть усі продукти. Потім протріть стінки, полиці та дверцята холодильника содовим розчином: 4 столові ложки на 1 л теплої води. Залишіть на 30 хвилин і вимийте холодильник чистою теплою водою.

Нагадаємо, як захистити очі від літніх інфекцій: офтальмолог порадив дієві способи.

Раніше повідомлялося, дві сторони медалі: стало відомо про шкідливі властивості корисної каші, яку їдять усі.

Також, комарі більше не проблема: як зняти свербіж без аптечних засобів.