Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Крім того, що є ретроградний Меркурій, і він буде тривати до 29 серпня, майже до кінця місяця, ми з вами повинні розуміти, що 14 числа, тобто це точна фаза, Марс буде з'єднуватися з Юпітером і із зіркою Ригель. Ми розуміємо, що Марс – це планета війни, Юпітер – це планета розширення, вона дає як удачу, щастя, так і загострення військової ситуації.

А ми вже наближаємось до 14 числа. Тому і це сприяє тому, щоб через напруження, через скупчення цієї агресії ми вирішили дуже важливі для себе моменти.

Виходить так, що ми готові використати силу Юпітера (а Юпітер – це розширення, Юпітер - це щастя) для того, щоб запобігти агресії, а вона буде. От як будуть іти дні у серпні, на жаль, так вона і буде зростати.

І саме цього року соляр України якраз буде дуже небезпечний. 33-тя річниця. Ми розуміємо, що це за роки: 33 роки Христа, 33 роки для будь-якої людини, держави – це вихід на свою місію. Агресор також слідкує за нашою річницею, має такі виклики, тому що ці «мирні» угоди, які вимагає він і пропонує він – це тільки пил в очі і просто знов нівелювання нашої цінності, прагнення до свободи, до волі. Зрозуміло, що це не мирна угода. Тому не виходить по його волі, і ще ми не готові зробити по нашій волі. Хоча ми будемо дуже багато отримувати в серпні підтримки.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, наскільки F-16 із новими ракетами допоможуть ЗСУ на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Гнатюк розповіла, як натальна карта Зеленського програється в долі України.