Морозиво – найпопулярніший літній десерт. За день можна з'їсти декілька порцій, не моргнувши й оком. Проте експерти рекомендують їсти продукт у розумних кількостях і не щодня.

Уявити літо без морозива дуже складно, адже цей десерт не лише тішить смаком, а й дозволяє освіжитися у спеку. Проте вживати продукт щодня не варто, адже це загрожує неприємними наслідками.

Морозиво. Фото: скрін youtube
Морозиво. Фото: скрін youtube

Перше, що потрібно пам'ятати - в морозиві, як правило, міститься цукор. Щоденне поїдання десерту може вплинути на рівень цукру у крові. Це, своєю чергою, може призвести до короткочасних сплесків енергії, а потім до втоми. Також експерти попереджають, що через велику кількість цукру підвищується ризик набору зайвої ваги.

Морозиво з авокадо, кадр з відео
Морозиво з авокадо, кадр з відео

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Зима буде без світла: тривожний прогноз Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Їсти вживати морозиво на сніданок, обід та вечерю, забувши про іншу їжу, то в організмі виникне дефіцит поживних речовин. Саме тому раціон має бути збалансованим.

Крім того, любителі морозива можуть заробити розлад шлунка, який може супроводжуватися здуттям живота, дискомфортом і навіть судомами.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сезон малини: скільки можна з'їдати без шкоди здоров'ю і кому ягода протипоказана.

Також наш портал інформував, проста ягода замінить цілу аптечку: що треба їсти, щоб залишатися молодим та здоровим.

Крім того, ми писали, не важливо – смажені чи варені: до яких порушень може призвести щоденне вживання яєць.