"Венздей" змінює локацію – 2 сезон зніматимуть в Ірландії. Популярний серіал Netflix "Wednesday" переносить знімальний майданчик другого сезону з Румунії Зйомки за попередніми даними стартують у квітні.

Нагадаємо, перший сезон вийшов минулого листопаду і складався з 8 серій. Знімальний період тривав у Румунії з вересня 2021 року до березня 2022 року. Після релізу серіал побив велику кількість рекордів популярності на Netflix, у тому числі за кількістю переглядів за перший тиждень – 341 мільйон годин. У січні його продовжили на другий сезон. Про це повідомляє Variety.

Серіал "Венздей", скріншот: YouTube
Серіал "Венздей", скріншот: YouTube

"Венздей" розповідає про легендарну дочку сімейства Аддамс, яка надходить до академії Невермор. У першому сезоні ми познайомилися із дівчиною ближче. Вона намагалася опанувати свої нові психічні здібності, припинити жахливу серію вбивств, що тероризує місцеве містечко, а також розкрити надприродну таємницю, в яку 25 років тому були залучені її батьки.

Разом із Дженною Ортегою у першому сезоні зіграли Гвендолін Крісті, Джеймі Макшейн, Персі Хайнс Уайт та інші. Кетрін Зета-Джонс з'явилася у ролі Мортиції Аддамс, а Луїс Гусман зіграв Гомеса.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

Серіал створили Альфред Гоу та Майлз Міллар, Тім Бертон зрежисував перші 4 серії. Виробництвом займається MGM Television. А ось що ж чекає нас у другому сезоні — поки що залишається загадкою. Жодних деталей не повідомляється. Але якщо зйомки розпочнуться лише у квітні, вихід продовження не варто чекати раніше кінця осені, початку 2025 року.

Нагадаємо, зірку серіалу "Венздей" відміняють - Netflix викреслив його з другого сезону

Як повідомляв "Знай.uа", 5 сезон "Дуже дивних справ" буде на рівні "Месників" та "Зоряних воїн" за масштабом: "Ми не можемо..."

Знай.ua писав, 20-річну зірку "Венздей" запідозрили в коханні з Джонні Деппом: "Дайте нам спокій"