Про це вона розповіла на каналі «UKRAINE THE BEST».

«Це журнал про мистецтво і колекціонування, а історія українського мистецтва і панорама українського колекціонування дають нам можливість на матеріалі державних і приватних колекцій досліджувати і історію української державності», - зазначає Ганна Шерман.

Як вона розповідає, останній їхній номер присвячений 950-річчю від дня початку будівництва Успенського собору Києво-Печерської лаври. За словами редакторки, вона не просто так згадала саме цей номер, тому що це якраз про українську державність і культуру, що її уособлює.

«У своєму інтерв’ю голова фонду «Українська Лавра» Олег Марголін, меценат цього проєкту, говорить про те, що символами держави є державні реліквії – герб, прапор, печатка – це символи державності, але і мистецькі твори, і культурні об’єкти такі, як Києво-Печерська лавра також є символами державності», - розповідає Ганна Шерман.

Тому, констатує гостя програми, у них є можливість здійснювати висвітлення такого широкого, фактично безмежного тематичного діапазону від політичних, революційних, історичних подій до мистецьких. Зокрема згадує вона, після початку повномасштабної війни з рф у них виходили номери, присвячені Богомазову, Криволапу, захисту культурної спадщини під час війни.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карандєєв розповів, як покращити роботу Мінкультури.

Також Знай.ua писав про те, що Сахарук розповів про свою першу велику виставку в Українському домі.