До Нового року залишилося трохи більше місяця, а це означає, що часу для того, щоб привести своє тіло в ідеальну форму, залишається дедалі менше.

Дієтологи пропонують питну дієту, яка допоможе інтенсивно схуднути лише за тиждень.

Дієта, Politeka
Дієта, Politeka

За словами дієтологів, на такій дієті можна скинути 4-10 кілограмів за тиждень, все залежить від вашої початкової ваги. Плюс дієти в тому, що скинуті кілограми до вас не повернуться, якщо ви правильно дотримуватиметеся всіх рекомендацій.

За 10 днів до початку дієти поступово знижуйте денну норму споживання калорій до 1200. Намагайтеся їсти якомога більше рідких каш, супів, овочевих підлив, утримайтеся від солодкого та жирного. Цими простими діями ви підготуєте організм до дієти, і вона стане йому шоком. На день пийте не менше двох літрів води.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

дієта
дієта

Під час дієти вживати можна лише рідкі продукти. Це знежирені овочеві та м'ясні бульйони, молочні продукти жирністю не більше одного відсотка, чай та кава без цукру та вершків, фрукти та овочі для смузі повинні бути не крохмалистими. Один прийом їжі складає 300-400 мілілітрів. Це приблизно 1,5 склянки. На день потрібно зробити 5-6 прийомів їжі, пити необхідно близько 3 літрів води.

  1. день дієти: пийте курячий, рибний чи яловичий бульйон. Можна додати трохи солі, але це небажано;
  2. день дієти: ряжанка, молоко, кефір чи несолодкий йогурт;
  3. день дієти: смузі та свіжі соки із зелені, несолодкі фрукти в невеликих кількостях. Соки необхідно розбавляти 1:1 із водою;
  4. день дієти: пийте відвари із фруктів та ягід без цукру;
  5. день дієти: чайний день, найкраще трав'яний. Можна додати трохи молока;
  6. день дієти: овочеві супи-пюре;
  7. день дієти: голод.

З дієти дієтологи рекомендують виходити протягом двох тижнів. Перші 5 днів вживайте рідкі каші, крем-супи, киселі, молочні продукти. З шостого дня можна додавати овочеві салати та фрукти. На 10 день можна починати їсти рибу на пару, м'ясо та птицю з духовки.

Таким чином (з 2 тижнями до та 2 тижнями після дієти) ви схуднете якраз до Нового року. Зараз ще й Різдвяний піст, так що таке голодування буде тільки на користь, якщо ви підійде до нього з розумом.

Новий рік, фото: Знай.ua
Новий рік, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що до Нового року трохи більше місяця: як схуднути та влізти у гарну сукню для зустрічі Зеленого Дракона.

Раніше ми повідомляли, що кілограми підуть легко: дієтолог розповіла, як схуднути без шкоди при грудному вигодовуванні.