Фахівці розповіли, що можна посадити біля будинку на удачу. Про це повідомляє телеграм-портал Щоденник Дачника.

Рослини, які ростуть поряд з будинком, можуть не тільки бути джерелом прекрасного екстер'єру та джерелом прекрасних фруктів, але й дарувати енергію та захищати від псування та пристріту.

Рослини поряд з будинком. Фото: Vsrok.ru

Принаймні деякі дійсно в це вірять. Зверніть увагу на ті рослини, які можна посадити поряд із будинком.

  • Вишня - це невибаглива рослина, якій потрібен мінімум догляду, при цьому вона красиво цвіте і приємно пахне навесні. Вона вважається символом родючості та достатку, особливо шанують це дерево на Сході. Вважається, що воно - оберіг, що приносить удачу.
  • Ялівець - одна з найпотужніших рослин, що оберігають від наведення привороту, псування і злих сил. Якщо посадити його біля будинку, рослина оберігатиме всіх членів вашої родини. Вважається, що розміщувати його потрібно перед будинком, а не задньому дворі.

Двора. Фото: Fermer.blog
Двора. Фото: Fermer.blog
Двора. Фото: Fermer.blog

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
  • Калину садили біля воріт як оберіг від пристріту, порчі та заздрісників. Її енергетика особливо сприятлива для жінок: пробуджує чуттєвість. За старих часів гілками та стиглими гронами калини прикрашали кімнату наречених, щоб зміцнити любов пари та захистити від негараздів, бідності та поганого ока.

  • Черемха - символ закоханих. Вважалося, що черемха зцілює розбите серце і позбавляє нерозділеного кохання. Її енергетика особливо сприятлива для людей, які страждають на депресію.

  • Клен служить захистом від прокльонів, пристріту, псування та заздрощів. Над вхідними дверима часто вішали обереги з клена, щоб у сім'ї панували затишок, радість та тепло. Енергетика клена сприятлива для людей, які страждають від нервових розладів, стресів, раптових нападів гніву та емоційних сплесків.

Нагадаємо, що порчу і пристріт ніколи вас не потурбують: кілька способів убезпечити себе від негативу - від шпильки до телевізора.

Раніше ми повідомляли, що кукуєте без грошей? Це можна виправити за допомогою хліба: замовляння на Місяць, що росте, для багатства.