Пролита рідина, залишки їжі та погана циркуляція повітря в холодильнику можуть спровокувати появу плісняви. Позбавлятися її потрібно негайно, адже вона може нашкодити здоров'ю. На щастя, для прибирання не обов'язково купувати дорогі засоби, пише uaportal.

Позбутися плісняви ​​в холодильнику можна за допомогою засобів, які знайдуться в кожному будинку. При цьому ефект буде не гіршим, ніж якби використовувалася спеціальна хімія.

Холодильник, скріншот: YouTube
Холодильник, скріншот: YouTube

Спосіб №1

Для цього лайфгака знадобиться оцет, вода та ємність із пульверизатором. Оцет та воду змішуємо в рівних пропорціях та заливаємо у пляшку. Цим розчином потрібно обробити необхідні ділянки та залишити на 5-7 хвилин. Після цього цвілі місця слід відтерти губкою, а потім промити поверхню чистою водою. Перед наповненням холодильника продуктами та включенням необхідно почекати, поки він повністю висохне.

Холодильник. Фото: скрін youtube
Холодильник. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спосіб №2

Перекис водню змішуємо з водою в рівних пропорціях та обробляє проблемну поверхню з пульверизатора. Розчину потрібно дати час подіяти – приблизно 10 хвилин. Далі робимо все те ж, що і при використанні оцту.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мити і чистити не доведеться: як прибрати неприємні запахи в мікрохвильовій печі.

Також наш портал інформував, "кабінет мрій" виблискуватиме і пахне, наче молодий ранок: унітазний лайфхак з порошком та шампунем.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, допоможе із взуттям, слідами від воску і навіть матрацом: у яких випадках можна застосувати фен, окрім укладання волосся.