Неприємний запах ніг — проблема, з якою стикаються тисячі та мільйони людей у ​​всьому світі.

Здебільшого це стосується чоловіків. Але жінки теж страждають через дискомфорт, пов'язаний із смердю після того, як ви знімаєте взуття. Є кілька домашніх методів. Вони дозволять впоратися із цим питанням раз і назавжди.

Лайфхак, щоб не потіли ноги, скріншот: TikTok
Лайфхак, щоб не потіли ноги, скріншот: TikTok

Звичайно ж, основним рішенням у разі пітливості ніг та неприємного запаху є гігієна. Тому потрібно регулярно міняти шкарпетки та мити ноги. Щонайменше один раз на день. Іноді краще зробити це двічі протягом доби. Потім після цієї процедури потрібно насухо витерти їх рушником і надіти чисті шкарпетки.

Друге рішення – почати обробляти стопи спеціальними засобами. Воно хоч і не таке просте, але дуже важливе. І ось тут знову є два варіанти - або купити засіб у магазині (крем, гель, дезодорант для взуття), або скористатися народними рецептами.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Білі шкарпетки, фото cleanipedia
Білі шкарпетки, фото cleanipedia

Перший із домашніх рецептів з порятунку ніг від неприємного запаху — зробити ванну з содою, а потім посипати ноги тальком (порошком, який використовують як профілактичний засіб через надмірну пітливість).

Крім того, можна робити ванни з ромашкою, чистотілом, шавлією, корою дуба, календулою. Можна використовувати і ефірні олії. А ще, звичайно ж, не варто упускати з уваги оцет. Він чудово бореться із неприємними запахами. Залишіть ноги в розчині теплої води та невеликої кількості оцту протягом 15-20 хвилин і результат вас здивує.

Нагадаємо, розірвані блискавки, втрата гудзиків і старі плями: чим корисне прання одягу навиворіт

Як повідомляв "Знай.ua", до стоматолога не набігаєтесь: експерти назвали популярні звички, які руйнують зуби

Знай.ua писав, сезон застуди стартував: лікарі підказали, як захистити організм за допомогою домашніх засобів